Halmstads Djurklinik Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Halmstads Djurklinik Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Halmstads Djurklinik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Halmstads Djurklinik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Halmstads Djurklinik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-11-25. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Halmstads Djurklinik Aktiebolag ska trivas.

Halmstads Djurklinik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva veterinärverksamhet med speciell inriktning på smådjur, försäljning av djurfoder och diverse utensilier samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Halmstads Djurklinik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Halmstads Djurklinik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Halmstads Djurklinik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-107263.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Friström, Karin Maria.

De som är på något sätt har med Halmstads Djurklinik Aktiebolag är Friström, Karin Maria som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Friström, Jan Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Stig Lars Holger som är född 1925 och har titeln Suppleant, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Halmstads Djurklinik Aktiebolag har 556477-6093 som sitt organisationsnummer.