Visual Solutions Scandinavia Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Visual Solutions Scandinavia Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Visual Solutions Scandinavia Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Visual Solutions Scandinavia Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556478-4527.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 035-158518 alternativt besöka eller skicka post till Visual Solutions Scandinavia Aktiebolag på följande adress Brog. 45, 302 38, Halmstad.

Visual Solutions Scandinavia Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Visual Solutions Scandinavia Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Brand, Jan Olof som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva produktutveckling inom mekatronik, programvaruutveckling, konsultverksamhet inom elektronik, automation och processteknik för industrin samt förvaltning av fast och lös egendom.