A & M Tårtdesign AB

Hallands län

Information

A & M Tårtdesign AB är ett bolag som finns i Halmstad. I A & M Tårtdesign AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Falk, Ann-Christine Margareta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ulriksen, Mette Mölgaard som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindroth, Gunnel Ulla Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Svensson, Kent Ingvar som är född 1963 och har titeln Revisor, Accuratus Revision som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med A & M Tårtdesign AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå A & M Tårtdesign AB på telefon 070-6144895.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av konditoriprodukter, konferens och kursverksamhet inom design, utveckling av konditoriprodukter, äga och förvalta fast och lös egendom samt förvaltning av värdepapper.

Idag är A & M Tårtdesign AB av bolagstypen Aktiebolag.

A & M Tårtdesign AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

A & M Tårtdesign AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och A & M Tårtdesign AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för A & M Tårtdesign AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

A & M Tårtdesign AB har 556478-7991 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.