Indus Tvätten Aktiebolag

Hallands län

Information

556479-3692 är organisationsnummer för företaget Indus Tvätten Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Indus Tvätten Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Indus Tvätten Aktiebolag finns i.

Indus Tvätten Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-01-13 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Indus Tvätten Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Indus Tvätten Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Indus Tvätten Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Indus Tvätten Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0415-10715 eller genom brev på följande adress:
Nyg. 38, 242 31, Hörby

Bolaget skall bedriva tvätteri, transport av tvätt samt fastighetsskötsel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Indus Tvätten Aktiebolag och det är Abdulah Abdulrahman, Fathi som är född 1990 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Karl Rasmus som är född 1976 och har titeln Suppleant,