Re-Quipment Aktiebolag

Hallands län

Information

556479-3825 är organisationsnummer för företaget Re-Quipment Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Re-Quipment Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Re-Quipment Aktiebolag finns i.

Re-Quipment Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-12-22 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Re-Quipment Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Re-Quipment Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Re-Quipment Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Vill ni komma i kontakt med Re-Quipment Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5188800 eller genom brev på följande adress:
Grinnekärrsv. 2B, 436 56, Hovås

Bolaget skall bedriva handel med begagnade maskiner och maskindelar inom miljön ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Re-Quipment Aktiebolag och det är Lafrenz, Erik Anders Petter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Söör Lafrenz, Sabrina Virginia Carin som är född 1961 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor,