RL Ingenjörsfirma AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och RL Ingenjörsfirma AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och RL Ingenjörsfirma AB är ett av dem. Statusen för RL Ingenjörsfirma AB är att Bolaget är aktivt.

RL Ingenjörsfirma AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-02-10. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som RL Ingenjörsfirma AB ska trivas.

RL Ingenjörsfirma AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom el- och tele- teknik, utföra tekniska och ekonomiska utredningar. Bolaget skall även bedriva konsultativ verksamhet rörande personal- och organisationsfrågor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RL Ingenjörsfirma AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är RL Ingenjörsfirma AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med RL Ingenjörsfirma AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-101721.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med RL Ingenjörsfirma AB är Larsson, Lars Rune som är född 1946 och har titeln VD, Larsson, Lars Rune som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Astrid Inga Marianne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

RL Ingenjörsfirma AB har 556482-8647 som sitt organisationsnummer.