Boutique A i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Boutique A i Halmstad Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Boutique A i Halmstad Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Boutique A i Halmstad Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Boutique A i Halmstad Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Boutique A i Halmstad Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Boutique A i Halmstad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brog. 48, 302 38, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-106430.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Boutique A i Halmstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Boutique A i Halmstad Aktiebolag har idag 556484-0956 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Boutique A i Halmstad Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel inom damekipering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Boutique A i Halmstad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alsfjäll, Britt-Louise Astrid Anita som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Linda Katrin Elisabet som är född 1969 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .