WIGEON Aktiebolag

Hallands län

Information

WIGEON Aktiebolag är en verksamhet som finns i Halmstad. I WIGEON Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Golovtchenko, Andrei som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Golovtchenko, Larissa som är född 1963 och har titeln Suppleant, Svensson, Marie Helene som är född 1971 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med WIGEON Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå WIGEON Aktiebolag på telefon 035-156115.

Bolaget skall bedriva kompletta konstruktionsprojekt inom bygg- och industrisektorn, handel med bygg- och industriutrustning, handel med bygg och industrimaterial, handel och förvaltning med mark och fastigheter. Handel med aktier, optioner, terminer och övriga värdpapper samt därmed jämförlig verksamhet.

Idag är WIGEON Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

WIGEON Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

WIGEON Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och WIGEON Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för WIGEON Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

WIGEON Aktiebolag har 556485-0732 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.