Rosenberg M-L Arkitektkontor AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva arkitekt-, inredning- och designverksamhet, fastighetsförmedling, äga och förvalta fast och lös egendom, köp och försäljning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rosenberg M-L Arkitektkontor AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Rosenberg M-L Arkitektkontor AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1994-04-05 så skapades Rosenberg M-L Arkitektkontor AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556485-1607 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Rosenberg M-L Arkitektkontor AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Rosenberg M-L Arkitektkontor AB så går det att nå dem via telefon på 035-103604 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rosenberg M-L Arkitektkontor AB är Foghed Gillberg, Ritva Synnöve som är född 1964 och har titeln Likvidator, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hamilton, Claes Henning Richard som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .