Aktiebolaget Halmstads Bokbinderi Service

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Aktiebolaget Halmstads Bokbinderi Service är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Halmstads Bokbinderi Service är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Halmstads Bokbinderi Service är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Halmstads Bokbinderi Service är ett Aktiebolag och skapades 1994-04-28. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Halmstads Bokbinderi Service ska trivas.

Aktiebolaget Halmstads Bokbinderi Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva service av bokbinderimaskiner, köp och försäljning av maskinutrustning samt tillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Halmstads Bokbinderi Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Aktiebolaget Halmstads Bokbinderi Service Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Halmstads Bokbinderi Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-121891.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Halmstads Bokbinderi Service är Petersson, Karl Jonny som är född 1961 och har titeln VD, Petersson, Karl Jonny som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Ulf Torbjörn som är född 1954 och har titeln Suppleant, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisor, Persson, Frank Sten Göran som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor.

Aktiebolaget Halmstads Bokbinderi Service har 556486-0046 som sitt organisationsnummer.