Topajani Aktiebolag (Pio & Company)

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva restaurang- och pubrörelse, diskotek, travsportverksamhet, fastighetsförvaltning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Topajani Aktiebolag (Pio & Company) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Topajani Aktiebolag (Pio & Company) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1994-05-05 så skapades Topajani Aktiebolag (Pio & Company) och företaget är har F-skattsedel Topajani Aktiebolag (Pio & Company) har haft det sedan 1994-01-01.

Topajani Aktiebolag (Pio & Company) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556486-8668 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Topajani Aktiebolag (Pio & Company) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Topajani Aktiebolag (Pio & Company) så går det att nå dem via telefon på 035-210665 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Petersson, Jarl Ingemar -Robertsson, Ralf Ronny Niclas

Följande personer är på något sätt aktiva inom Topajani Aktiebolag (Pio & Company) är Petersson, Jarl Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Petersson, Siw Christel Ilone som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Robertsson, Ralf Ronny Niclas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Mats Egon som är född 1952 och har titeln Revisor, SM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .