Lidh Reklam Aktiebolag

Hallands län

Information

556488-3055 är organisationsnummer för bolaget Lidh Reklam Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lidh Reklam Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Lidh Reklam Aktiebolag finns i.

Lidh Reklam Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-05-27 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lidh Reklam Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-29.

Lidh Reklam Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lidh Reklam Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Magnusson, Rolf Lennart Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Lidh Reklam Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-152240 eller genom brev på följande adress:
Olofsdalsv. 25, 302 41, Halmstad

Bolaget skall bedriva försäljning av direktreklam, golfutrustning, present- och reklamartiklar, uthyrning av maskiner samt äga och förvalta värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lidh Reklam Aktiebolag och det är Magnusson, Rolf Lennart som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Hjalmarsson, Bo Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hassbjer, Nicolas Hampus Åke som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidh, Anna Rebecca som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidh, Sigvard Bertil Ryno som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln RevisorBerg Johansson, Mari Charlott som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,