P-A Bendt AB

Hallands län

Information

Bolaget skall sälja fordon, tillbehör och reservdelar samt bedriva tillhörande verkstadsrörelse, förvalta och bedriva handel med aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva finansieringsverksamhet avseende de produkter som säljs av bolaget eller andra bolag inom koncernen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för P-A Bendt AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är P-A Bendt AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1994-07-05 så skapades P-A Bendt AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

P-A Bendt AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-09-12

556489-5034 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är P-A Bendt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med P-A Bendt AB så går det att nå dem via telefon på 035-104050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bendt, Per Anders Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom P-A Bendt AB är Bendt, Per Anders som är född 1944 och har titeln VD, Bendt, Per Anders som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Bendt Norén, Jenny Sofia som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Bendt, Lena Marianne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Bendt, Per August som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bo Göte Ingvar som är född 1949 och har titeln RevisorDernbrant, Eva Gunilla som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .