Golvbolaget i Halmstad AB

Hallands län

Information

Bolaget ska utföra golvanläggningsarbete samt idka försäljning av material i samband med detta ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Golvbolaget i Halmstad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Golvbolaget i Halmstad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1994-06-23 så skapades Golvbolaget i Halmstad AB och bolaget är har F-skattsedel Golvbolaget i Halmstad AB har haft det sedan 1994-01-01.

Golvbolaget i Halmstad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556489-5935 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Golvbolaget i Halmstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Golvbolaget i Halmstad AB så går det att nå dem via telefon på 035-219455 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Golvbolaget i Halmstad AB är Andreasson, Anders Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomster, Jimmy Rickard Valdemar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Anneli Helena som är född 1963 och har titeln Suppleant, Blomster, Marie Anette som är född 1963 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.