Schwedische Abholzung Aktiebolag

Hallands län

Information

556489-6602 är organisationsnummer för bolaget Schwedische Abholzung Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Schwedische Abholzung Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Schwedische Abholzung Aktiebolag finns i.

Schwedische Abholzung Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-09-08 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Schwedische Abholzung Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Schwedische Abholzung Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Schwedische Abholzung Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Schwedische Abholzung Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0430-40557 eller genom brev på följande adress:
Hishult Lönnliden 4, 310 21, Hishult

Bolaget skall bedriva avverkning av skog och trävaror och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Schwedische Abholzung Aktiebolag och det är Illikainen, Markku Johannes som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Per Gösta Lennart som är född 1956 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,