Svenskt Tropikcenter i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

556490-5502 är organisationsnummer för bolaget Svenskt Tropikcenter i Halmstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svenskt Tropikcenter i Halmstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Svenskt Tropikcenter i Halmstad Aktiebolag finns i.

Svenskt Tropikcenter i Halmstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-08-05 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svenskt Tropikcenter i Halmstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Svenskt Tropikcenter i Halmstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svenskt Tropikcenter i Halmstad Aktiebolag är följande:
Uppgift om firmateckning saknas Bolaget saknar registrerad styrelse. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Svenskt Tropikcenter i Halmstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0430-91050 eller genom brev på följande adress:
Strandg. 19, 302 46, Halmstad

Bolaget skall bedriva permanentutställning av exotiska djur och därmed förenlig verksamhet samt caféverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svenskt Tropikcenter i Halmstad Aktiebolag och det är