Marine Profile Sweden Aktiebolag

Hallands län

Information

Marine Profile Sweden Aktiebolag är ett bolag som finns i Halmstad. I Marine Profile Sweden Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sandström, Hans som är född 1948 och har titeln VD, Sandström, Hans som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Schager, Bengt Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Schager, Anders Wilhelm som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln RevisorssuppleantAkridi AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Marine Profile Sweden Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Marine Profile Sweden Aktiebolag på telefon 035-104380.

Bolaget ska bedriva utbildning, utveckling och utvärdering inom den internationella sjöfartsnäringen och därmed förenlig verksamhet, samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper.

Idag är Marine Profile Sweden Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Marine Profile Sweden Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Marine Profile Sweden Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Marine Profile Sweden Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Marine Profile Sweden Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Marine Profile Sweden Aktiebolag har 556491-4322 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.