Risbergs Chark AB

Hallands län

Information

556491-4488 är organisationsnummer för företaget Risbergs Chark AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Risbergs Chark AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Risbergs Chark AB finns i.

Risbergs Chark AB har varit registrerat sedan 1994-08-09 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Risbergs Chark AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Risbergs Chark AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Risbergs Chark AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Risbergs Chark AB så kan ni göra det på telefon genom 035-125400 eller genom brev på följande adress:
Föreningsg. 7, 302 49, Halmstad

Bolagets verksamhet består av charkuteri- och köttvarutillverkning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Risbergs Chark AB och det är Strandahl, Bernt Jörgen Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandahl, Bernt Ronnie Christer som är född 1970 och har titeln Suppleant, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Per Anders Stefan som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor,