Advokatfirman Cumtell Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Advokatfirman Cumtell Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Advokatfirman Cumtell Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Advokatfirman Cumtell Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Advokatfirman Cumtell Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-08-10. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Advokatfirman Cumtell Aktiebolag ska trivas.

Advokatfirman Cumtell Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att under förutsättning av medgivande av Sveriges advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Advokatfirman Cumtell Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Advokatfirman Cumtell Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Advokatfirman Cumtell Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-104140.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Advokatfirman Cumtell Aktiebolag är Cumtell, Erik Sigvard Verner som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Lars Axel som är född 1942 och har titeln Suppleant, Hägglund, Karl-Gustav Tommy som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Advokatfirman Cumtell Aktiebolag har 556491-4926 som sitt organisationsnummer.