Halmstads Armeringskonsult Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Halmstads Armeringskonsult Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Halmstads Armeringskonsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Halmstads Armeringskonsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Halmstads Armeringskonsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-08-30. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Halmstads Armeringskonsult Aktiebolag ska trivas.

Halmstads Armeringskonsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom armeringsteknik och armeringskonstruktioner samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Halmstads Armeringskonsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Halmstads Armeringskonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Halmstads Armeringskonsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-59174.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Halmstads Armeringskonsult Aktiebolag är Olsson, Bo Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Britt-Marie Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl-Erik Gustaf som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Halmstads Armeringskonsult Aktiebolag har 556492-1004 som sitt organisationsnummer.