Bosi Förvaltnings Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bosi Förvaltnings Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Bosi Förvaltnings Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1994-09-27 så skapades Bosi Förvaltnings Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Bosi Förvaltnings Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Bosi Förvaltnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556493-4957 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Bosi Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Bosi Förvaltnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-227040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas tre i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bosi Förvaltnings Aktiebolag är Malmborg, Ulf Jörgen som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Jens Rikard som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Kent Jonas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ted Jesper som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.