Educata Aktiebolag

Hallands län

Information

Educata Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Educata Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Educata Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Educata Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Educata Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kattegattsv. 22, 302 70, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-30253.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Educata Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Educata Aktiebolag har idag 556494-7033 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Educata Aktiebolag

Bolaget skall bedriva organisations- och ledarutveckling, konsultverksamhet mot stat, kommun, landsting och näringsliv samt därmed förenlig verksamhet.

I Educata Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Aniansson, Ingrid Margareta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Aniansson, Ingrid Martina som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .