Getinge Letting AB

Hallands län

Information

556495-6976 är organisationsnummer för bolaget Getinge Letting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Getinge Letting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Getinge Letting AB finns i.

Getinge Letting AB har varit registrerat sedan 1994-10-04 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Getinge Letting AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Getinge Letting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Getinge Letting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Getinge Letting AB så kan ni göra det på telefon genom 035-155500 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall äga och förvalta aktier och andelar i bolag som bedriver operationell leasing av flygplan ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Getinge Letting AB och det är Grunander, Ulf Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Jarl Peter Göran som är född 1962 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Rippe, Carl Johan som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor,