Mäklarkonsult i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Mäklarkonsult i Halmstad Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mäklarkonsult i Halmstad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mäklarkonsult i Halmstad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mäklarkonsult i Halmstad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-10-07. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mäklarkonsult i Halmstad Aktiebolag ska trivas.

Mäklarkonsult i Halmstad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förmedling och förvaltning av fastigheter och värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mäklarkonsult i Halmstad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Mäklarkonsult i Halmstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Mäklarkonsult i Halmstad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-130110.

Firman tecknas var för sig av -Renghammar, Stig Lars Christer -Renghammar, Sylvia Birgitta Ann-Ch.

De som är på något sätt har med Mäklarkonsult i Halmstad Aktiebolag är Renghammar, Stig Lars Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Renghammar, Sylvia Birgitta Ann-Ch som är född 1946 och har titeln Suppleant, Wernersson, Bo Ronnie Ingemar som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Mäklarkonsult i Halmstad Aktiebolag har 556495-9236 som sitt organisationsnummer.