Advokatfirman Ruthberg Aktiebolag

Hallands län

Information

Advokatfirman Ruthberg Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Advokatfirman Ruthberg Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Advokatfirman Ruthberg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Advokatfirman Ruthberg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Advokatfirman Ruthberg Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Advokatfirman Ruthberg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brog. 2, 302 43, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-105034.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Advokatfirman Ruthberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Advokatfirman Ruthberg Aktiebolag har idag 556496-1265 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Advokatfirman Ruthberg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet.

I Advokatfirman Ruthberg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ruthberg, Bo Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, von Post, Eric Olof Rutger Rangel som är född 1945 och har titeln Suppleant, Östvall, Gunnel Alice Inga-Maj som är född 1947 och har titeln Revisor, Andersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .