Rijj Aktiebolag

Hallands län

Information

Rijj Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Rijj Aktiebolag finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rijj Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Rijj Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Rijj Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Rijj Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Klammerdammsg. 5, 302 42, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Rijj Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rijj Aktiebolag har idag 556496-2776 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Rijj Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av sport- och fritidartiklar, samt förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Rijj Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Roul Henry som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Petersson, Jarl Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Lars Jörgen Ingel som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg Johansson, Mari Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .