H & P Kristiansson Aktiebolag

Hallands län

Information

556497-0571 är organisationsnummer för verksamheten H & P Kristiansson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H & P Kristiansson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som H & P Kristiansson Aktiebolag finns i.

H & P Kristiansson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-10-18 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för H & P Kristiansson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

H & P Kristiansson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för H & P Kristiansson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med H & P Kristiansson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-51163 eller genom brev på följande adress:
Särdal Slätter 1313, 310 42, Haverdal

Bolaget skall idka jord- och skogsbruk, rehabilitering, friskvård samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med H & P Kristiansson Aktiebolag och det är Kristiansson, Jan Peter som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristiansson, Stanislawa Helena som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Pärn, Anna Frida Amalia som är född 1976 och har titeln Suppleant, Ljungberg, Sven-Åke Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Andresen, Ulf Thomas som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor