Kelvin Sweden AB

Hallands län

Information

Kelvin Sweden AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Kelvin Sweden AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kelvin Sweden AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kelvin Sweden AB har haft sedan 1997-01-01. Kelvin Sweden AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kelvin Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kronobränneriet, 302 38, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-227733.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kelvin Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Kelvin Sweden AB har idag 556498-6155 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Kelvin Sweden AB

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av golvvärmesystem samt därmed förenlig verksamhet.

I Kelvin Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Clausén, Björn Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Röing, Borghild Agneta Elisabeth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Röing, Max Martin som är född 1977 och har titeln Suppleant, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .