Rörtjänst i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Rörtjänst i Halmstad Aktiebolag är en verksamhet som finns i Halmstad. I Rörtjänst i Halmstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Salomonsson, Ulf Tommy som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallin, Kent Folke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Salomonsson, Eva Alice som är född 1951 och har titeln Suppleant, Vallin, Birgitta Louise som är född 1956 och har titeln Suppleant, Spolén, Pär Johan Nicklas som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Rörtjänst i Halmstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Rörtjänst i Halmstad Aktiebolag på telefon 035-185040.

Bolaget skall bedriva VVS-installationer samt handel med därtill hörande material, handel med värdepapper, torghandel samt därmed jämförlig verksamhet.

Idag är Rörtjänst i Halmstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rörtjänst i Halmstad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Rörtjänst i Halmstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rörtjänst i Halmstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rörtjänst i Halmstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Salomonsson, Ulf Tommy -Vallin, Kent Folke

Rörtjänst i Halmstad Aktiebolag har 556498-6668 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.