Högardh & Son Målerifirma Aktiebolag

Hallands län

Information

556499-9232 är organisationsnummer för bolaget Högardh & Son Målerifirma Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Högardh & Son Målerifirma Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Högardh & Son Målerifirma Aktiebolag finns i.

Högardh & Son Målerifirma Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-11-25 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Högardh & Son Målerifirma Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Högardh & Son Målerifirma Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Högardh & Son Målerifirma Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Högardh & Son Målerifirma Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-105235 eller genom brev på följande adress:
Margaretag. 8, 302 50, Halmstad

Bolaget skall bedriva målning, golvläggning, byggverksamhet, plattsättning samt handel med byggvaror och hotellinredning, fastighetsförvaltning, värdepappershantering, installation och handel med allergiskydd samt därmed jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Högardh & Son Målerifirma Aktiebolag och det är Högardh, Rolf Christer Andres som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Högardh, Anna-Carin som är född 1969 och har titeln Suppleant, Spolén, Pär Johan Nicklas som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,