Halmstad Kranuthyrning Aktiebolag

Hallands län

Information

Halmstad Kranuthyrning Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Halmstad Kranuthyrning Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Halmstad Kranuthyrning Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Halmstad Kranuthyrning Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1995-01-14. Men sedan 1995-01-01 så har Halmstad Kranuthyrning Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Industriv. 3 A, 302 41, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Halmstad Kranuthyrning Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-109255.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Halmstad Kranuthyrning Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Halmstad Kranuthyrning Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva uthyrning av bygg- och mobilkranar samt skyliftar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Halmstad Kranuthyrning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Halmstad Kranuthyrning Aktiebolag och det är följande personer, Millheden, Bo Roland som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Almqvist, Anders Nils Göran som är född 1954 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Ingemar som är född 1958 och har titeln Revisor, MiJ Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Halmstad Kranuthyrning Aktiebolag är 556500-7795.