Granberg Consulting Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Granberg Consulting Halmstad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Granberg Consulting Halmstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Granberg Consulting Halmstad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Granberg Consulting Halmstad Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1994-12-19. Men sedan 1995-01-01 så har Granberg Consulting Halmstad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Karolingränd 1, 302 35, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Granberg Consulting Halmstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-102143.

Halmstad arbetar för att företag som Granberg Consulting Halmstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Granberg Consulting Halmstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva konsulterande inom väg- och vattenbyggnad, samhällsplanering och transportteknik och förvaltning av fast och lös egendom, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Granberg Consulting Halmstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Granberg, Frank Olof -Granberg, Stina Ingrid Alfrida.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Granberg Consulting Halmstad Aktiebolag och det är följande personer, Granberg, Frank Olof som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Granberg, Stina Ingrid Alfrida som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Diessner, Malin Josefina som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Mallander, Annika Britt-Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Granberg Consulting Halmstad Aktiebolag är 556501-4890.