Nissastigens Gatukök i Oskarström AB

Hallands län

Information

556502-1606 är organisationsnummer för företaget Nissastigens Gatukök i Oskarström AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nissastigens Gatukök i Oskarström AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Nissastigens Gatukök i Oskarström AB finns i.

Nissastigens Gatukök i Oskarström AB har varit registrerat sedan 1995-01-03 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nissastigens Gatukök i Oskarström AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nissastigens Gatukök i Oskarström AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nissastigens Gatukök i Oskarström AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nissastigens Gatukök i Oskarström AB så kan ni göra det på telefon genom 035-62199 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva spel, kiosk, gatukök, drivmedel. Värdepappershantering, äga och förvalta andelar och fast egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Nissastigens Gatukök i Oskarström AB och det är Fritiofsson, Lars Gösta Sigvard som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritiofsson, Sigvard Magnus som är född 1973 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,