Innovation Team Sweden Aktiebolag

Hallands län

Information

Innovation Team Sweden Aktiebolag är ett bolag som finns i Halmstad. I Innovation Team Sweden Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rosengren, Anders Jan Gunnar som är född 1966 och har titeln Extern VD, Gräns, Per Niclas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andrén, Sven Anders Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Gådin, Per Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kaestner, Lars Christian som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Sven Tomas som är född 1968 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Innovation Team Sweden Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Innovation Team Sweden Aktiebolag på telefon 035-174700.

Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet, produktutveckling av elektronik, programvara och mekanik, affärsutveckling och projektledning av internationella samarbetsprojekt samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Innovation Team Sweden Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Innovation Team Sweden Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Innovation Team Sweden Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Innovation Team Sweden Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Innovation Team Sweden Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Innovation Team Sweden Aktiebolag har 556502-4832 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.