Lovéns Trädgård Aktiebolag

Hallands län

Information

556503-9103 är organisationsnummer för företaget Lovéns Trädgård Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lovéns Trädgård Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Lovéns Trädgård Aktiebolag finns i.

Lovéns Trädgård Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-01-20 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lovéns Trädgård Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Lovéns Trädgård Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lovéns Trädgård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Lovéns Trädgård Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-213229 eller genom brev på följande adress:
Storg. 6, 302 43, Halmstad

Bolaget skall bedriva odling och försäljning av krukväxter jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lovéns Trädgård Aktiebolag och det är Johansson, Claes Tomas som är född 1951 och har titeln Likvidator, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor,