Lennart Persson Transport Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, livsmedelsförsäljning samt förvalta aktier jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lennart Persson Transport Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Lennart Persson Transport Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1995-01-21 så skapades Lennart Persson Transport Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Lennart Persson Transport Aktiebolag har haft det sedan 2003-09-11.

Lennart Persson Transport Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-09-11

556505-2502 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Lennart Persson Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Lennart Persson Transport Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lennart Persson Transport Aktiebolag är Persson, Åke Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Gun Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.