Berg Agenturer AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Berg Agenturer AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Berg Agenturer AB är ett av dem. Statusen för Berg Agenturer AB är att Bolaget är aktivt.

Berg Agenturer AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-12-28. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Berg Agenturer AB ska trivas.

Berg Agenturer AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av kemisk-tekniska produkter samt utensilier inom frisörbranschen, handel med fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Berg Agenturer AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Berg Agenturer AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Berg Agenturer AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-34790.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Berg Agenturer AB är Berg, Bengt Johan Thorsten som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Ingrid Elisabet som är född 1933 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Berg Agenturer AB har 556505-4300 som sitt organisationsnummer.