Intersteel Aktiebolag

Hallands län

Information

Intersteel Aktiebolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Intersteel Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Intersteel Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Intersteel Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1995-01-19. Men sedan 1995-01-01 så har Intersteel Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Klöverv. 22 A, 310 42, Haverdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Intersteel Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-51010.

Halmstad arbetar för att företag som Intersteel Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Intersteel Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva handel och agentur med järn och stål jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Intersteel Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Intersteel Aktiebolag och det är följande personer, Kinberger, Ulf Ingvar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Kinberger, Lena Kristina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Mallander, Annika Britt-Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Intersteel Aktiebolag är 556506-8946.