Svensson i Halmstad Förvaltnings AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Svensson i Halmstad Förvaltnings AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Svensson i Halmstad Förvaltnings AB är ett av dem. Statusen för Svensson i Halmstad Förvaltnings AB är att Bolaget är aktivt.

Svensson i Halmstad Förvaltnings AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-18. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Svensson i Halmstad Förvaltnings AB ska trivas.

Svensson i Halmstad Förvaltnings AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet samt försäljning av utrustning till företag inom charkuteribranschen, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svensson i Halmstad Förvaltnings AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Svensson i Halmstad Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Svensson i Halmstad Förvaltnings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5845685.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Svensson i Halmstad Förvaltnings AB är Svensson, Kent Lennart som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Los Lars-Olof Ingemar som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ericsson, Claés Erling som är född 1948 och har titeln Revisor, Laholms Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Svensson i Halmstad Förvaltnings AB har 556507-0769 som sitt organisationsnummer.