Svenska Handelskompaniet AB

Hallands län

Information

Svenska Handelskompaniet AB är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Svenska Handelskompaniet AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Svenska Handelskompaniet AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Svenska Handelskompaniet AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1995-01-20. Men sedan 1998-01-01 så har Svenska Handelskompaniet AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Danska v. 4, 302 40, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svenska Handelskompaniet AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-178740.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Svenska Handelskompaniet AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svenska Handelskompaniet AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva import av reklam- och sportartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svenska Handelskompaniet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svenska Handelskompaniet AB och det är följande personer, Falk, Anders Petter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhlund, Gustav Jan Olof som är född 1943 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svenska Handelskompaniet AB är 556507-9612.