United Flesh Records Aktiebolag

Hallands län

Information

United Flesh Records Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som United Flesh Records Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

United Flesh Records Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

United Flesh Records Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1995-01-19. Men sedan 1998-01-01 så har United Flesh Records Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kungsg. 22, 302 45, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på United Flesh Records Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-105256.

Halmstad arbetar för att verksamheter som United Flesh Records Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för United Flesh Records Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva musikproduktion, musikförlag, grammofonproduktion, royalty och konsultverksamhet inom musikbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för United Flesh Records Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till United Flesh Records Aktiebolag och det är följande personer, Enqvist, Gun Aino som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Enqvist, Bengt Gustaf Edvin som är född 1932 och har titeln Suppleant, Ekstrand, Mats Greger som är född 1966 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för United Flesh Records Aktiebolag är 556508-1550.