Peter Svenssons Konditori AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Peter Svenssons Konditori AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Peter Svenssons Konditori AB är ett av dem. Statusen för Peter Svenssons Konditori AB är att Bolaget är aktivt.

Peter Svenssons Konditori AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-28. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Peter Svenssons Konditori AB ska trivas.

Peter Svenssons Konditori AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bageri och konditori, förvalta och äga värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peter Svenssons Konditori AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Peter Svenssons Konditori AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Peter Svenssons Konditori AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-54888.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Halldén, Hans Peter -Svensson, Lennart.

De som är på något sätt har med Peter Svenssons Konditori AB är Halldén, Hans Peter som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lennart som är född 1947 och har titeln Suppleant, Hall, Jörgen Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Hall Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Peter Svenssons Konditori AB har 556508-6120 som sitt organisationsnummer.