Halmstads Näringslivs AB

Hallands län

Information

Halmstads Näringslivs AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I Halmstads Näringslivs AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekblom, Anders Adil Adolf som är född 1960 och har titeln Extern VD, Graf, Carl Fredrik Alexander som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Haglund, Elisabeth Karin som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jon Alexander som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karl Gustaf Bertil som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Jan Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotSahlström, Ingegärd som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ziegler, Claes-Peter som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Nils Gustav Arnold som är född 1932 och har titeln SuppleantHenriksson, Britta Rose-Marie M som är född 1944 och har titeln SuppleantOlsson, Jan Henrik som är född 1974 och har titeln SuppleantSvensson, Lars Göran som är född 1951 och har titeln SuppleantKPMG AB som är född och har titeln RevisorZell, Ivar Peter som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantAndersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln HuvudansvarigrevisorArnström, Thomas Peter som är född 1945 och har titeln LekmannarevisorKarlsson, Kjell Arne som är född 1942 och har titeln Lekmannarevisorssuppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Halmstads Näringslivs AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Halmstads Näringslivs AB på telefon 035-138060.

Bolaget skall allmänt främja näringslivet i Halmstads kommun genom marknadsföring och andra åtgärder.

Idag är Halmstads Näringslivs AB av bolagstypen Aktiebolag.

Halmstads Näringslivs AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Halmstads Näringslivs AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Halmstads Näringslivs AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Halmstads Näringslivs AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Ekblom, Anders Adil Adolf -Haglund, Elisabeth Karin -Johansson, Jon Alexander -Nilsson, Karl Gustaf Bertil -Rosén, Jan Anders -Sahlström, Ingegärd -Ziegler, Claes-Peter i förening med -Graf, Carl Fredrik Alexander Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Halmstads Näringslivs AB har 556509-7663 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.