Ella Olofsson Psykologkonsult Aktiebolag

Hallands län

Information

Ella Olofsson Psykologkonsult Aktiebolag är ett bolag som finns i Halmstad. I Ella Olofsson Psykologkonsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olofsson, Ella Margareta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Sven-Åke som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ella Olofsson Psykologkonsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ella Olofsson Psykologkonsult Aktiebolag på telefon 035-187918.

Bolaget skall bedriva psykologverksamhet omfattande psykoterapi, handledning, konsultation, utbildning, organisationsutveckling, rekrytering och urval och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ella Olofsson Psykologkonsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ella Olofsson Psykologkonsult Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ella Olofsson Psykologkonsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Ella Olofsson Psykologkonsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ella Olofsson Psykologkonsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Olofsson, Ella Margareta -Olofsson, Sven-Åke

Ella Olofsson Psykologkonsult Aktiebolag har 556509-8067 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.