GC Rieber Salt AB

Hallands län

Information

Bolaget ska bedriva handel med salt samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för GC Rieber Salt AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är GC Rieber Salt AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1995-05-23 så skapades GC Rieber Salt AB och bolaget är har F-skattsedel GC Rieber Salt AB har haft det sedan 2003-02-20.

GC Rieber Salt AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-02-20

556512-6470 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är GC Rieber Salt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med GC Rieber Salt AB så går det att nå dem via telefon på 0280-71976 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom GC Rieber Salt AB är Roed, Espen som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Roed, Espen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Berger, Pål som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hamnes, Per Henning som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Yxklinten, Ulf Christer som är född 1961 och har titeln Delgivningsbar person, Persson, Bo Göte Ingvar som är född 1949 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .