Fridat Aktiebolag

Hallands län

Information

556513-6065 är organisationsnummer för företaget Fridat Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fridat Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Fridat Aktiebolag finns i.

Fridat Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-05-20 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fridat Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Fridat Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fridat Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fridat Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 035-50670 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med reklamartiklar samt bedriva service och försäljning av datorer med tillbehör, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fridat Aktiebolag och det är Stensson, Ulf Henrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Stensson, Ulrika Maria som är född 1941 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, Persson, Staffan Roland som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, SM Revision AB som är född och har titeln Revisor