Littlefish AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Littlefish AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Littlefish AB är ett av dem. Statusen för Littlefish AB är att Bolaget är aktivt.

Littlefish AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-06-12. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Littlefish AB ska trivas.

Littlefish AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av programvara och hårdvara för affärstöd och därtill hörande tjänster såsom installation, utbildning och konsulting samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Littlefish AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Littlefish AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Littlefish AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-161230.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Per Håkan -Lundberg, Mats Ingvar.

De som är på något sätt har med Littlefish AB är Lundberg, Mats Ingvar som är född 1962 och har titeln VD, Lundberg, Mats Ingvar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Per Håkan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Kith Lisbeth Sofia som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Littlefish AB har 556514-2527 som sitt organisationsnummer.