P.A Bengtssons Krog AB

Hallands län

Information

P.A Bengtssons Krog AB är ett företag som finns i Halmstad. I P.A Bengtssons Krog AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Per Allan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Sonja Elisabet som är född 1935 och har titeln Suppleant, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med P.A Bengtssons Krog AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå P.A Bengtssons Krog AB på telefon 035-188359.

Föremålet för bolagets verksamhet är restaurangverksamhet, uthyrning av lokaler, handel med och import, export, förmedling, uthyrning av fordon, båtar, förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är P.A Bengtssons Krog AB av bolagstypen Aktiebolag.

P.A Bengtssons Krog AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

P.A Bengtssons Krog AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och P.A Bengtssons Krog AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för P.A Bengtssons Krog AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

P.A Bengtssons Krog AB har 556514-4614 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.