Verktyg & Precision O & C AB

Hallands län

Information

Verktyg & Precision O & C AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Verktyg & Precision O & C AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Verktyg & Precision O & C AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Verktyg & Precision O & C AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Verktyg & Precision O & C AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Påarp Oskarshill, 305 95, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-40550.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Verktyg & Precision O & C AB Privat, ej börsnoterat.

Verktyg & Precision O & C AB har idag 556514-6304 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Verktyg & Precision O & C AB

Bolaget skall bedriva verktygstillverkning och och utföra finmekanik och därmed förenlig verksamhet.

I Verktyg & Precision O & C AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hallin, Anders Henrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallin, Nils Olof som är född 1938 och har titeln Suppleant, Karlsson, Ted Hans Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, TK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .