AGPS Nordic AB

Hallands län

Information

AGPS Nordic AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som AGPS Nordic AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AGPS Nordic AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1995-08-14.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AGPS Nordic AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5787898.

Halmstad arbetar för att bolag som AGPS Nordic AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AGPS Nordic AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva nyckelfärdiga konstruktionsprojekt inom bygg- och industrisektorn. Handel med bygg- och industriutrustningar så som blästermaskiner, metalliseringsmaskiner, svetsar och mätutrustning. Bygg- och industrimaterial så som rostfritt bearbetat stål, rör svetselektroder och industriisolering (teknisk isolering). Handel och förvaltning med mark och fastigheter, datorer, elektronik så som styrelektronik för industriautomatisering, offentlig inredning. Handel med aktier och värdepapper. Handel med entreprenadmaskiner och industrimaskiner så som borrmaskiner, bilningsmaskiner, bockningsmaskiner, plåtskärningsmaskiner, elektriska skruvdragare och svarvar. Handel med bilar och båtar. Sälj- och byggkonsultuppdrag samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AGPS Nordic AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AGPS Nordic AB och det är följande personer, Wahlberg, Berndt Gustaf som är född 1945 och har titeln Likvidator, Johannesson, Kjell Ingmar som är född 1949 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AGPS Nordic AB är 556514-7245.